ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ! ΚΑΝΤΕ LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΝΕΟ ΤΡΟΜΟ - ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!

    Ο τσεκουρατος υπουργος βιαζεται προεκλογικα να περασει νομους που δεν ειχαμε ουτε στα πιο μαυρα χρονια της χουντας. Φοβουνται την δυναμικη αναπτυξη του Κινηματος Δεν Πληρωνω και προσπαθουν να φρεναρουν την λαϊκη οργη με μαυρους νομους. Θα φυλακιζονται οσοι κανουν διαμαρτυριες στα διοδια. Απο 3 με 6 μηνες λεει το νομοσχεδιο του Βοριδη. Ο ζηλωτης του Ρεππα δοτος υπουργος τεως της ΕΠΕΝ και του ΛΑΟΣ και νυν της ΝΔ, υπερακοντιζει του Ρεππα.
   Δεν θα χρειαζεται πλεον η αυτοπροσωπη παρουσια των αστυνομικων για την βεβαιωση της αρνησης της καταβολης διοδιων. Θα μπορει η ιδια δουλεια να γινεται με τις καμερες των εταιριων!!!

     Η αυτοτελης καθοδος στις εκλογες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ καθως και η εξαγγελια μας περι της επιστροφης στο λαο της κρατικης επιχορηγησης, οπως και η δεσμευση μας περι καταργησης της βουλευτικης ασυλιας και του νομου περι ευθυνης υπουργων, καθως και η παλη μας για την καταργηση των διοδιων, εχει θορυβησει τους κυκλους των εμπλεκομενων με την εκμεταλλευση των εθνικων μας δρομων.
    Ξερουν οτι με την ευκαιρια των εκλογων η φωνη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ θα μπορεσει να φτασει και στην πιο απομακρυσμενη γωνια της χωρας. Αυτο θα σημανει αναπτυξη του Κινηματος μας. Σημαντικο γεγονος παιζει η αυξηση των διοδιων και σε αριθμο και σε ποσα. Θα βαλουν διοδια και μεσα στον αστικο ιστο (Μεταμορφωση, Κηφισια, Κρυονερι- Αγιο Στεφανο κλπ). Δεν θα ξεφυγουν ουτε οι παραδρομοι. Ξερουν οτι ολα αυτα θα φουντωσουν την λαϊκη οργη και θα συσπειρωσουν κοσμο στις γραμμες του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Αυτη την δυναμικη φοβουνται και προσπαθουν να παρεμποδισουν και να ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ. Με διωξεις, μηνυσεις, προστιμα, αορατους τροχονομους, νομους Ρεππα και τωρα Βοριδη. Αλλα ακομη και με εκ των εσω βαλτους εχθρους. Λυκους με προβια αρνιου. Αλλα επισης ξερουν πολυ καλα οτι ξερουμε. Ξερουμε τον πανικο τους και την αδυναμια τους. Το συστημα τους μπαζει απο παντου. Γιαυτο ανεβαλλαν και την παρελαση στην Καλλιθεα. Γιαυτο προσπαθουν με προληπτικες προσαγωγες να καταστειλουν τις αντιδρασεις. Οχι απλα χουντα. Μαυρος φασισμος. Ομως οσο πιο πολυ πιεζεται η σπειρα τοσο πιο ψηλα θα εξακοντισθει. Προετοιμαζουμε την αντιμετωπιση των χουντικων αντισυνταγματικων νομων. Νομικα και κινηματικα. Ο ανεμος ειναι ουριος. Δεν θα τους σωσει κανενας νομος. Ποτε κανενα ολοκληρωτικο καθεστως δεν σωθηκε με την καταστολη. Ακριβως το αντιθετο. Γιατι απλουστατα η ιστορια γραφεται με ανυπακοη στους αδικους νομους. Θα τα πουμε στους δρομους. Γιατι αυτοι οι δρομοι ειναι δικοι μας και δεν ειναι τσιφλικι κανενος υπουργισκου ή μεγαλοεργολαβου. Η ιστορια εχει δειξει πως το δικιο καταχτιεται μεσα απο τους αγωνες μας.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου