ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ! ΚΑΝΤΕ LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ "ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ"...!

3 σχόλια:

  1. Γιατι ρε καθοσαστε στην βουλη και δινεται νομιμοποιηση σε μια κυβερνηση σφετεριστων? Να κατεβειται στο δρομο και να εμψυχωσεται τον Ελληνικο λαο εαν ειστε καθαροι!! Τι παριστανεται στην βουλη τα ξοανα!!! Η περιμενεται να ολοκληρωθει η καταστροφη και μετα οταν εκλεγειται να πειτε και εσεις το παλιο παραμμυθι της καμμενης γης, Γιατι το κομμα σας δεν παιρνει ξεκαθαρη θεση για εξοδο της Ελλαδας απο την καταραμενη ευροζωνη, και ολικη παραγραφη του εκβιαστικου και μαφιοζικου χρεους!! Απλως εισαστε κομογιανιτες συστημικοι και υπηρετες της διεθνους τραπεζικης ληστοκρατιας εισαστε και εσεις μια απο τα ιδια!! το ιδιο αφεντικο με τους αλλους προδοτες και προβοκατορες εχεται και εσεις, 1 τον ΜΑΜΩΝΑ!! αυτος ειναι ο θεος σας ξεγελαται τον κοσμο και δουλευεται για το συστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά ανέλυσέ μας την υψηλή πολιτική σου σκέψη πιο λιανά και χωρίς ΜΑΜΩΝΕΣ και άλλα υπερφυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τιποτε αλλο δεν εχεις να πεις? Αυτη ειναι η προταση σου να μαθω ορθογραφια!!! Υψηλες πολιτικες σκεψεις δεν θα δεις απο εμενα!! απλα πραγματα λεω το αυτονοητο, το τελειως αυτονοητο. Οι υψηλες πολιτικες σκεψεις που ευαγγελιζεσαι εσυ και κατι σαν και εσενα, μας εφεραν σε αυτο το μαυρο χαλι. Εαν δεν γνωριζεις η παριστανεις οτι δεν γνωειζεις ο μαμωνας ειναι το χρημα, ο θεος του χρηματος!! που εσυ που προσποιεισαι οτι δεν τον ξερεις μαλλον τον λατρευεις. αντε ξερολα!!!!!

      Διαγραφή