ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ! ΚΑΝΤΕ LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Facebook . Το ΕΣΡ του διαδικτύου!

   Αν παρατηρήσετε τη λειτουργία του facebook θα μπορέσετε να καταλάβετε ότι κάνει τη δουλειά της κυβέρνησης, εκεί που δεν μπορούν να φτάσουν οι υπηρέτες αυτής.Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου, μονό που εγώ θα σας μιλήσω για την προσωπική μου εμπειρία στην Ελλάδα.

Μετά από το τρανταχτό παράδειγμα με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, όπου, από μόνο του πήρε τη πρωτοβουλία να τους παύσει  από την εργασία τους, πριν καλά καλά προλάβει να τελεσιδικήσει η απόφαση του κλεισίματος αυτής, μου απέδειξε ότι η λέξη Facebook ανήκει στις λέξεις κλειδιά του ΕΣΡ. Λέξεις κλειδιά μέχρι πριν μια εβδομάδα πίστευα πως ήταν, ότι αφορούσε κυβερνητικά πρόσωπα και τρομοκρατικές ενέργειες. Μέχρι που έκανα μια αρνητική αναφορά στο Facebook μέσα από την εκπομπή μου ‘’Πας Έλλην Άφραγκος’’, που μεταδίδετε κάθε Τετάρτη 20:00 με 22:00 από τον ιστότοπο του crashradio.gr.Πιο Συγκεκριμένα είπα «Το Facebook είναι το καινούργιο ναρκωτικό που κρατάει τον κόσμο μέσα στο σπίτι και λειτουργεί σαν μονάδα καταστολής, αφου ο κόσμος ξεσπάει μέσα από τα status και δεν βγαίνει να αγωνιστεί για τα δικαιώματά του.» Αυτή η δήλωση λοιπόν, ήταν αρκετή για να γίνει το προφίλ μου κακόβουλο λογισμικό. Και επειδή δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι οι συντελεστές του facebook ακούγαν την εκπομπή μου, υποθέτω ότι ενημερώθηκαν για τη δήλωση μου από το ΕΣΡ! Στην αρχή πίστεψα ότι είναι τυχαίο γεγονός, το να κλείσει η σελίδα μου εκείνη την ημέρα, αλλά μετά ενημερώθηκα πως και το άλλο άτομο που ήταν μαζί μου μέσα στο στούντιο εκείνη την ημέρα και συμφώνησε μαζί μου, αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα την ίδια ακριβώς στιγμή με εμένα.

          Όταν προσπάθησα να επικοινωνήσω με κάποιον τεχνικό του facebook, προς μεγάλη μου έκπληξη, συνειδητοποίησα ότι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας είναι μέσω απρόσωπων mail που δεν δέχονται απάντηση. Τα mail που έλαβα ,μου ζητούσαν να τους στείλω κάποιο κυβερνητικό έγγραφο, όπως φωτοτυπία της ταυτότητός μου η του διαβατηρίου μου, ώστε να μου επανενεργοποιήσουν το προφίλ.Η απάντηση μου ήταν πως δεν είμαι διατεθειμένος να τους παραχωρήσω τέτοια έγγραφα και ότι μπορούν να κάνουν την ταυτοπροσωπία μέσα από το mail μου, το κινητό μου τηλέφωνο ή τις ερωτήσεις ασφαλείας που έβαλα όταν δημιούργησα το προφίλ μου.Δεν έλαβα καμία απάντηση και συνεχίζει το προφίλ μου να θεωρείται κακόβουλο λογισμικό.

          Μετά από αυτή μου την εμπειρία πείστηκα πλέον οτι το facebook δημιουργήθηκε για συγκεκριμένους σκοπούς, που σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες των χρηστών του.

Το σημερινό άρθρο το έγραψα περισσότερο για να εξηγήσω στους φίλους μου γιατί δεν έχω προφίλ στο facebook και γιατί δεν είμαι διατεθειμένος να δημιουργήσω κάποιο καινούργιο προφίλ.Το επόμενο άρθρο θα είναι αφιερωμένο στο facebook και στις παρακρατικές λειτουργίες του. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.



Υ.Γ.  για τους δύσπιστους , μπορείτε να πληκτρολογήσετε το ονοματεπώνυμο μου στο Facebook με Ελληνικά και τόνους και όσοι ενδιαφέρονται έχω κρατήσει τα mail του facebook που μου ζητούν κυβερνητικά έγγραφα.
Μοσχέτας Λάμπρος

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΑΝΑΡΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΙΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ BLOG MOY ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΝΑΡΤΩ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΑΡΟΥΦΑΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή