ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ! ΚΑΝΤΕ LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΜΜΕ


Με συνοπτικές διαδικασίες η μνημονιακή κυβέρνηση περνά τροπολογία που δίνει την δυνατότητα να απολυθούν οι μισοί εργαζόμενοι στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και γενικότερα στα ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε.
H υπεράσπιση από τα Μ.Μ.Ε της κυβερνητικής πολιτικής που οδήγησε σε 1,5 εκατομμύριο ανέργους, σε εργαζόμενους των 400 ευρώ χωρίς δικαιώματα, στο ξεπούλημα του εθνικού πλούτου που οι προηγούμενες γενιές με θυσίες δημιούργησαν, επιβραβεύεται, ανταμείβεται και εξαργυρώνεται.  Έτσι, μετά την κατάργηση των αδειών ασκήσεως επαγγέλματος από τον πρώην υπουργό Πάνο Παναγιωτόπουλο (που το μεγαλύτερο επίτευγμά του σαν υπουργός ήταν η selfie με τον Ομπάμα),  σε σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση σύμβασης δωρεάς ογκολογικού νοσοκομείου Κηφισιάς «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» (!!!)  περνά τροπολογία για τα Μ.Μ.Ε που προβλέπει πως με μια απλή σύμπραξη εταιριών αυτές θα είναι σε θέση να έχουν κοινό τεχνικό εξοπλισμό, κοινά διευθυντικά στελέχη, ακόμα και ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!!! Το ίδιο ισχύει για εταιρίες που ανήκουν σε έναν επιχειρηματικό όμιλο!!! Με αυτό τον τρόπο τα κανάλια μας θα μπορούν να χρησιμοποιούν κοινά εξωτερικά συνεργεία, πλατό, κοντρόλ, μοντάζ, ροή, ή οτιδήποτε άλλο θελήσουν με κοινούς δημοσιογράφους, τεχνικούς ή  διοικητικούς υπαλλήλους. Έτσι πολύ απλά αυτό μπορεί να σημάνει μείωση θέσεων εργασίας σε δύο ή παραπάνω τηλεοπτικούς σταθμούς έως και 50% έκαστος!!!
Φυσικά τι άλλο μπορεί να περιμένει κανείς, όταν υψηλόβαθμο στέλεχος της Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε. είναι ταυτόχρονα και σύμβουλος υπουργού της κυβέρνησης!!!  Μας είναι αδιανόητο σε πολιτισμένο κράτος να υπάρχει κρατική παρέμβαση στην λειτουργία ιδιωτικών εταιρειών που χρησιμοποιούν δωρεάν κρατική περιουσία.
Ε.Τ.Ι.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου