ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ! ΚΑΝΤΕ LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ένα παλικάρι " πίσω απο τις κάμερες " άφησε την τελευταία του πνοή....

                                                                              Οι αφανείς ήρωες
       Δεν μπορείς. Δεν μπορείς να μη γράψεις γι'αυτό. Ένα παλικάρι, τεχνικός σε κανάλι, "έφυγε" απόψε την ώρα που επιχειρούσε να κάνει τη ζεύξη για τηλεοπτική ζωντανή μετάδοση.
      Όσοι έχουμε δουλέψει σε τηλεοράσεις ή ραδιόφωνα ξέρουμε ένα πράγμα πολύ κα...λά. Ότι, χωρίς αυτά τα παιδιά, κανείς δε θα έβγαινε στο "γυαλί", κανενός η φωνή δε θα έφτανε στα ραδιόφωνά σας. Κι όπως πάρα πολύ σωστά έγραψε προηγουμένως μια συνάδελφος και φίλη, "πρόκειται για εκείνα τα λεγόμενα άξεστα παιδιά (καθόλου δεν ταυτιζόμαστε μ' αυτό, υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι πολύ πιο άξεστοι), τα οποία διακινδυνεύουν κάθε μέρα τη ζωή τους, με κόστος που δεν μπορεί να υπολογιστεί, για να κάνουν φίρμες κάτι τυχάρπαστα και υπερεκτιμημένα αλητάκια". Μα, πιο σωστά δε θα μπορούσες να το είχες γράψει, Αργυρώ. Θα ξεχαστεί κι αυτό. Όπως και τόσα άλλα. Και, εν προκειμένω, δεν τα βάζουμε με κανέναν. Ήταν πραγματικά η κακιά στιγμή.
           Αυτό όμως που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε επιτέλους -και κυρίως όσοι δε γνωρίζουν- είναι το εξής: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ.
Από: Oriana Dimitra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου