ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ! ΚΑΝΤΕ LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Όταν οι τεχνικοί .... αρθρογραφούν!


ΤΡΙΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΩΡΑ 19:06 : ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΡΟΟΥΛ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ : «ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΩΤΕΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.  ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ».
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (ΠΛΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗΣ). ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 64 (!) ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΟΟΥΛ , ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ, ΕΝΩ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΓΕ ΚΑΝ! ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ Η ΙΔΙΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ! ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ,ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ» ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΑΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ , ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ . ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ! Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ (ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ) ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ!ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΟΟΥΛ ΠΟΥ «ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ». ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ!!
ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΠΩΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ?

ΑΠΟ: "Mean Man"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου